AfterSkyBlock

Forum Serwera AfterSkyBlock

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2021-02-02 20:30:23

Olcia
Użytkownik
Liczba postów: 1
WindowsFirefox 85.0

Rekrutacja na Stażyste - olciax38 :)

Dane podstawowe:

IMIE: Ola

ZAINTERESOWANIA: A więc tak, szczerze mówiąc ten podpunkt będzie dla mnie najtrudniejszy xD. Najczęściej w ciągu dnia gram w minecrafta, oglądam youtuba/twicha, przeglądam portale typu fb, ig, dsc piszę z Amelcia/Lisią (pozdrawiam ogólnie) no i stalkuje ludzi (niektórzy się juz przekonali [dblpt]D). Gdyby nie pandemia spotykałabym sie również z znajomymi. To w sumie tyle, tak wiem, moje życie nie jest zbyt ciekawe.

Pytania:

W jaki sposob jesteś w stanie pomagać serwerowi ?
(min. 3 zdania)
Jeśli tylko kogoś poznam/znajdę zaproszę go na serwer. Mogę też pilnować chatu np. za zbyt duże używanie cenzury, spam itp. itd. Jeśli kiedykolwiek awansowałabym na moderatora i miałabym opa mogłabym pomóc w budowaniu, a jeślibyście nauczyli to i używać bardziej zaawansowanych komend.

Znajomość serwera
(opisz jak bardzo znasz serwer)
Znam warpy, podstawowe komendy związane z wyspą, ceny rang w sklepie itp. Całość oceniam na takie 6-7/10.

Znajomość komend?
słaba / podstawowa / zaawansowana / znam wszystkie
Myślę, że podstawowa. Technikiem nie jestem, wszystkich nie ograniam, jedynie co to podstawowe serwera i trochę wanda ale szybko się uczę [dblpt]D

Czy jesteś wstanie zapraszać ludzi?
tak/nie
Będzie ciężko, moi znajomi nie grają w minecrata a ci co grają są już na serwerze, ale zrobię co w mojej mocy.

Opisz dlaczego to akurat TY powinieneś zostać Stażystą?
Skoro otworzyliście rekrutację, potrzebny wam Stażysta/administrator serwera (albo po prostu jestescie mili i wysluchaliscie naszych próśb i błagań). Ja już mam junioradmina na discordzie serwera (co oczywiscie nie znaczy, że na serwerze minecraft też muszę) przez co wydaje mi się że mi ufacie. Jak pisałam już wyżej, uczę sie szybko, grzeczna na serwerze jestem, więc nie widzę przeciwwskazań.

Karalność mojego profilu:
żadna/słaba/średnia/duża
Nigdy nie byłam mutowana/banowana, ale zdarzało mi się używać cenzury.

Czy zostałeś kiedyś zbanowany na serwerze ?
tak / nie
Nie, jak pisałam też wyżej, nigdy nie miałam bana.

Czy byłeś adm innego serwera MC?
tak / nie
Byłam administratorem, ale były to raczej serwery dla bliższych znajomych gdzie używanie zaawansowanych komend (które ograniałam B) ) polagało na wandzie.

Pozdrawiam <3

#2 2021-02-02 21:06:27

Liseuna
Właściciel
Liczba postów: 3
WindowsOpera 72.0.3815.487

Odp: Rekrutacja na Stażyste - olciax38 :)

Podanie znakomite! Chętnie nauczę Cię większej ilości komend  [dblpt]angel[dblpt].  Pozdrawiam również :>

~"Jestem o niego tak cholernie zazdrosna. Mimo tego, że nigdy nie był mój i nigdy nie będzie"

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum